Gastenboek


Schrijf een bericht in het gastenboek.

Bekijk hier het gastenboek.

Andere reactie's

Carl uit Viersel was de voorbije edities één van de vele tevreden deelnemers aan onze organisatie.

Op zijn blog (http://carlrunning.blogspot.com) vertelt hij over zijn loopervaringen,
o.a. zijn deelname aan de 28km monumentenloop in 2013 en aan de biermarathon in 2014.

.

Een stukje over het parcours:
"Zoals ik al melde was het daar in Vorselaar zeer mooi om te lopen.. ..het parcours was "een rondje" van 14 km. Dus moest ik 2 keer dat toerke lopen. Maar dan kon ik ook 2 keer "genieten" van dat mooi parcours hé!?! ;-)
In het parcours zaten ook een paar stukken "onverhard".. ..van de 14km (1 ronde) was ong. een 3km onverhard. En dat maakt het soms ook wat "toffer" om te lopen hé! ;-)

Een voorbeeld van een stukje onverhard, maar zeer goed loopbaar, was de startplaats in de Kasteeldreef.
Echt een mooi "loopdecor"! ;-)"

En ook aan de medewerkers richt Carl een kort maar veelzeggend woordje:
"En nog effe een dankwoordje voor de organisatie, de Kasteellopers van Vorselaar, en alle medewerkers: Bedankt!
Dank zij jullie heb ik en vele andere sportievelingen kunnen genieten van een mooie & sportieve zaterdag..
..THANKS! :-)

 

Geachte heer,

Mag ik via deze weg nog mijn blijken van waardering sturen over de prestaties die jij en uw collega’s van de kasteellopers hebben getoond bij de monumentenloop van 13/09/2008.
Een perfect geoliede machine was deze loop. Zowel wat de opvang, service, praktische uitvoering als afwerking betrof.
Ik heb veel punten gezien waar wij een belangrijke les hebben van geleerd. Hiermee kunnen wij verbetertrajecten opstarten voor onze organisaties nu en in de toekomst.
Wat moeilijker zal zijn is de presentatie. Wat we hier gezien en gehoord hebben tart iedere verbeelding. Met wat een gemak en professionalisme jij de vele uren aan elkaar gepraat hebt zonder in verveling over te slaan was fenominaal. De regelmatige grappige interventies, de inkleuring met randinformaties over mensen en wedstrijden maakten van dit spektakel een meer dan gezellige belevenis.

Beschouw dit niet als slijmerijen maar als objectieve waarnemingen waarbij ik in een kritische benadering steeds weer tracht nuttige dingen te ervaren voor eigen gebruik en bij vaststelling van minder goede dingen dit aan de organisatie in kennis stel om daaruit ook naar de toekomst verbeteringen te kunnen laten aanbrengen.

Al bij al een helaas koude maar aangename loopervaring.
Zoals reeds besproken zullen we volgend jaar eveneens van de partij zijn en waarschijnlijk met nog een grotere afvaardiging.

Wat nuttige info:
Voor de kom op tegen kankerloop :
www.komoptegenkankerloop.be
Onze eigen website in verder ontwikkeling : www.acbreak-ekeren.be

Met vriendelijke groeten

Lucien Wuyts

Jogverantwoordelijke,
Communicatieverantwoordelijke,
Webverantwoordelijke

 

31-12-2007 - Loopsport

Kasteellopersjogging Vorselaar

Afgelopen zaterdag werd de kerstcorrida van Leuven gelopen. We hadden hem eigenlijk ingecalculeerd, maar toen ik ons o-l wilde inschrijven,  bleek de voorinschrijving net afgelopen. Dus... we zijn niet gegaan (de kans dat we de dag zelf aan de bak zouden komen was maar klein). In plaats daarvan liepen we in Vorselaar een jogging/wandeltocht (zonder tijdsopname): 15 km door prachtige stukjes natuur met onderweg glühwein, jenever, water, chacha, granny's.... allerlei lekkers, en ruimte - veel ruimte - om je voeten neer te planten. Je kon er ook inschrijven voor 5 of 10 km. Verkeerdelijk zou je kunnen denken dat je 1, 2 of 3 rondes moest lopen, maar dat was niet zo. Er waren drie verschillende trajecten uitgestippeld die elkaar af en toe kruisten en bij de bevoorrading effe samensmolten. Als je de 15 wilde verlengen, kon je er makkelijk een andere afstand aan vastknopen.  We hadden met een paar andere clubleden afgesproken; met vieren liepen we de 15, twee jongeren kozen bij een van de splitsingen voor de 10. Een uitgebreide stop aan de drankpost incluis (8 min.) liepen we 1u30 over onze 15.  In de tegenwindstukken had ik het (mede door nog wat andere omstandigheden) met momenten lastig om m'n drie mannelijke collega's bij te houden, maar samen uit samen thuis, en dus beet ik door om het tempo vast te houden, en zij om niet te versnellen. Bedankt daarvoor! Voor onze 3 € inschrijving kregen we niet alleen een luxe-drankpost met zowel in- als uitwendige opwarmers (resp. jenevers en een vuurkorf), maar op de koop toe een consumptiebon, waarvoor  je zelfs een Leffe van 2€ kon kiezen. Zelf had ik meer aan een heerlijke, verse soep. Lopen als deze zijn echt prachtig als training - je laat je niet vangen aan snelle starters (er wordt vertrokken tussen 9 en 13 u) rondom je en ook niet aan een tijdsopname - en achteraf is er evengoed douchegelegenheid. Misschien is het een idee om er volgend jaar een blogloopmeeting van te maken?
In elk geval, voor ons was het een mooi alternatief voor de corrida in mijn jeugdstad, en volgend jaar zijn we er allicht weer van de partij!

http://lofderzotheid.skynetblogs.be/tag/1/Wandel%20joggingtocht%20Kasteellopers%20Vorselaar
 

 

Koen - woensdag, 12 september 2007 om 22:23

Wat is een perfect georganiseerde marathon?

Het is natuurlijk een zeer persoonlijke vraag waarop de meeste mensen een ander antwoord zullen geven. Ik had er zelf nooit in detail over nagedacht, maar sinds zaterdag weet ik wat het voor mij betekent:

1) een voorbehouden parkeerplaats vlakbij de start
2) een startuur dat je niet verplicht op een ontiegelijk uur op te staan om toch op tijd te kunnen eten
3) voornamen op de borstnummers zodat het publiek je beter kan aanmoedigen
4) een prachtig natuurparcours met af en toe een strookje onverhard om de spieren wat te ontlasten
5) elke kilometer exact aangeduid
6) 11 bevoorradingsposten met mogelijkheid tot eigen drank te laten afzetten
7) een toffe en ontspannen sfeer tijdens de wedstrijd met een massa vriendelijke warme mensen als seingevers, bevoorraders, muziekbandjes, …
8) een “kempense” feeststemming achteraf inclusief gratis versgemaakte “dikke” soep met broodjes “à volonté”, veel trappist, barbecue, massage,…

Klinkt dit onwerkelijk? Het bestaat,... in Vorselaar !

Hartelijk bedankt Kasteellopers - ik kom zeker terug.